Haluatko ilahduttaa Graceorphanage-orpokodin lapsia?

Kristillinen Graceorphanage-orpokoti sijaitsee Intian Bhimavaranissa, jossa on noin 70 orpolasta. Lisäksi Orpokodin koulussa käy lapsia, joiden vanhemmilla ei ole varaa kustantaa lastensa opiskelua, joka on avain köyhyydestä nousemiseen. Graceorphanage avustaa myös iäkkäitä leskiä, joiden asema Intiassa on usein todella heikko. Alueella sattuneiden luonnonmullistusten aikana järjestö on myös auttanut kykyjensä mukaan uhreja ja heidän perheitään toimittamalla heille ruokaa, vettä ja huopia.

Graceorphanage-avustusjärjestön on perustanut vuonna 1996 intialainen John David Rajuj, ja se on saanut vuonna 1998 Intian hallituksen virallisen rekisteröinnin (423/1998). Lisää tietoa orpokodista ja sen toiminnasta, myös kummilapsitoiminnasta löydät järjestön kotisivuilta.

Kuinka voisin auttaa?

1) Mikäli Sinulla on kaapissasi käyttämättömiä, hyväkuntoisia leluja (barbeja, legoja, pikkuautoja yms.) voit lähettää niitä suoraan orpokodin yhteyshenkilölle (tiedot alla), joka toimittaa lelut lasten yhteiseen käyttöön.
Lähetyksen ei tarvitse olla iso, kaikista lahjoituksista ollaan iloisia ja niille on käyttöä. Ja värikynille (uusille) - ja lehtiöille muuten on taatusti aina käyttöä, eikä postitus maksa paljon.
Emmanuel Nethala
Grace Children’s Orphanage
D. No: 13-7-1A, Bethany Pet
BHIMAVARAM – 534201
Andhra Pradesh, INDIA.

2) Aina voit rukoilla! Mikäli iltarukoukseesi "mahtuu" :-), orpokodin toimintaa ja heidän suojattejaan varmasti auttavat rukoukset. Monilla lapsilla ja leskillä on takanaan todella rankkoja aikoja ja huoli tulevasta painaa, muutamat "ylimääräiset" :-) enkelit eivät taatusti ole haitaksi!

3) Voit myös auttaa taloudellisesti suoraan järjestön omien kotisivujen kautta, jos se tuntuu hyvältä ajatukselta.

Kokemuksia yhteistyöstä

Olen itse ollut mukana auttamassa resurssieni mukaan Graceorphangea jo vuodesta 2008. Yhteistyö heidän kanssaan on sujunut hienosti, olen saanut säännöllisesti kuvia ja raportteja koulun toiminnasta ja lasten voinnista.
Kaikki lahjoitukset menevät suoraan konkreettisiin kohteisiin, kuten vaatteisiin, ruokaan, koulutarvikkeisiin yms.
Yhteyshenkilönä Orpokodissa toimii Emmanuel Nethala, johon voit halutessasi olla yhteydessä englanniksi. Hän antaa enemmän kuin mielellään lisätietoja toiminnasta ja lapsista.

Kiitos Sinulle jo avustasi - ja jos et keksi mikä olisi Sinulle paras tapa auttaa... kysy enkeleiltä!

Leprakerjäläisiä

Amalapuramin lapsia

Lesket

Kylien avustaminen

Lapsia

Bhimavaram