Hei, entä jos tekisit lähempää tuttavuutta arkkienkeleiden kanssa?

Kävit jo varmaan tutustumassa ilmaisiin arkkienkeliviesteihin? Niistä on hyvä aloittaa tutustuminen tähän taivaallisen porukkaan, joka toimii täydellisessä yhteistyössä omien suojelusenkeleidesi kanssa, ja Jumalan välittömässä alaisuudessa. Ja tietenkään ei tarvii pelätä, että tuttuja ylösnousseita mestareita, kuten Jeesusta, tässä syrjittäisiin. Päinvastoin, tässä tarjotaan hänen lisäkseen vielä apujoukkoja, sillä tarviihan se pääjohtajajakin useampia – ja laajan kirjon – apureita! Ja minusta ainakin on luontevaa olla häntä aina häiritsemättä.

Yksi enkeliavun pointti on siinä, että enkelit ovat vilpittömästi ja puolueettomasti Jumalan työntekijöinä vain Sinun puolellasi. Kaikki sinulle tulevat neuvot ja apu on tarkoitettu vain korkeimmaksi hyväksesi. Ja tämähän tarkoittaa sitä, että apu on myös läheistesi korkeimmaksi hyväksi. Näkökulmat ja vastaukset jotka saamme, eivät toki aina mene siihen suuntaan mitä itse haluamme, mutta sekin kuuluu asiaan, eli oppia nöyrtymään (grrrrr 😊) sen tosiasian edessä, että tuolla Taivaassa aina on Joku, joka tietää ja näkee tilanteemme paremmin kuin me itse. Tämähän on sinällään luontevaa, koska pilvihorisontista näkee laajempia kokonaisuuksia… Mutta ei toki sulje pois oman jumalaista alkuperää olevan sisäisen viisauden saati järjen käyttämistä. Usein koen, että enkelit ovat apuna vain tuodakseen sen jo meissä asustavan sisäisen viisauden pintaan, jos se syystä tai toisesta on jäänyt jumiin.

Vaikka noin 15 vuoden jokapäiväinen työskentely enkeleiden kanssa on mahdollistanut mitä monipuolisimman tutustumisen tähän hämmästyttävän ammattitaitoiseen jengiin, tulkinnoissakin jätän edelleen heille täyden vapauden valita ilmestymiselleen. Jokainen AE-viesti Sinullekin on enkelin itsensä valitsema, ja minun tehtävänäni on kertoa syventävät ja opastavat näkökulmat. Siunaan jokaisen tulkinnan Isän, Pojan ja Pyhän hengen nimeen, ja välitän sellaista energiaa mitä siihen tilanteeseen täydellisessä valon suojauksessa ohjautuu. Olen myös huomannut, että tämän lisäksi jokaisen tilauksen saavuttua minulta lähtee tilaajalle automaattisesti enkelienergiaa, jolle toimin välikappaleena. Energiavirtaus päättyy kun tilaus valmistuu ja saan sen postitettua.

TULKINTAVAIHTOEHDOT

Yhden arkkienkelin tulkinta

Oletko kenties saanut ilmaisista AE-viesteistäni viestin, johon haluaisit lisäsyvennystä?

Vai haluatko, että katson mikä AE Sinulle valikoituu, ja lisään siihen syventävät, Sinun elämäntilanteeseesi passelit terveiset?

TEE NÄIN:
Valitse valikosta joko
"YKSI ARKKIENKELI SÄHKÖPOSTI" – hinta 22,90 e
"YKSI ARKKIENKELI POSTITSE" – hinta 29,90 e

Täytettäviin kenttiin laita YKSI Sinua askarruttava kysymys, tai jos olet jo saanut tietyn arkkienkelin, laita kenttään mitä lisävalaistusta haluaisit kyseiseltä arkkienkeliltä. JOS muuten tulkintaan mukaan pukkaa tosi innokkaasti joku toinenkin AE, niin ilman muuta välitän terkut! Postitse saapuva version on plussa-merkillä varustettu, ja väritulostettu. Mikäli Sinulla herää jotain kysyttävää tulkinnan pohjalta, vastaan ilman muuta sähköpostilla.

Yleiskatsaus tilanteeseesi ja 2 arkkienkelin tulkinta

Tämä on jo hieman laajempi tulkinta, koska se sisältää noin sivun mittaisen yleiskatsauksen tilanteeseesi sekä kahden arkkienkelin tulkinnan.

TEE NÄIN:
Valitse valikosta
"KAKSI ARKKIENKELIÄ POSTI" – hinta 39,90 e
Täytettäviin kenttiin laita KAKSI Sinua askarruttavaa kysymystä.

Koska tämä tulkinta on jo hyvinkin henkilökohtainen, lähetän sen ainoastaan postitse, plus-merkillä ja väritulostettuna. Ja kuten yhden AE-tulkinnankin kohdalla, JOS mukaan haluaa joku lisäenkeli niin totta kai välitän terveiset. Mikäli Sinulle herää jotain kysyttävää tulkinnan pohjalta, vastaan ilman muuta sähköpostilla.

Kokonaisvaltainen 3 arkkienkelin tulkinta voimakuvan kanssa

Mikäli haluat tilanteeseesi mahdollisimman kokonaisvaltaisen ja syväluotaavan tulkinnan, saattaa tämä olla hyvä valinta..

TEE NÄIN:
Valitse valikosta
"KV 3 AE" – hinta on 129,90 e

Täytettäviin kenttiin laita KOLME Sinua askarruttavaa kysymystä.

Tulkinta käsittää yhden sivun henkilökohtaisen katselmuksen tilanteeseesi, 3 arkkienkelin viestit omine viesteineen ja tulkintoineen, saatesanat (esim. jos joku kysymys ei ole vielä saanut vastausta AE-tulkinnoissa), väritulostetun henkilökohtaisen voimakuvan, sekä lähetyksen plus-merkillä. Pakettiin kuuluu myös kolmen kuukauden "online-seuranta"-palvelu. Vastaan tänä aikana kaikkiin tulkintaan liittyvään kysymyksiisi sähköpostilla.

Tulkinnan seuranta puhelimella/skypella

Mikäli haluat keskustella saamastasi tulkinnasta ja saada siihen vielä vähän lisäpontta ensin toki tulkintaasi testattuasi, se toki onnistuu! Voit varata Facebookin messenger-viestillä tai sähköpostilla puhelinkonsultaatioajan, vähintään kahden viikon päästä siitä kun olet saanut tulkinnan. (Siinä ajassa olet jo saanut varmaan asiaan tuntumaa ja kysymyksiä ehkä herännyt?). Puhelinkonsultaatio on ainoastaan tulkinnan tilanneille, ja sen hinta on 30 euroa (puhelun kesto vähintään 20 min).

TEE NÄIN:
Mutustele rauhassa saamaasi tulkintaa vähintään kahden viikon ajan. Jos Sinusta tuntuu, että tarvitset lisävalaistusta,
Valitse valikosta
"SEURANTAKONSULTAATIO" – hinta on 30,00 e

Saatuani viestisi olen Sinuun yhteydessä sähköpostitse sopiaksemme hyvän puhelinajan (annan oman numeroni, johon voit soittaa, tai sitten teemme Skype-treffit).

"Enkulit ja elon hiominen iloisemmaksi ja sujuvammaksi" - henk.koht. online-opastus

Haluaisitko online-opastusta arkeesi elosi sujuvoittamiseksi ja Sinulle räätälöityjä tsemppiviestejä kuukauden ajan? Samalla saisit kätevää tuntumaa suojelusenkeliesi ja arkkienkelien apurepertuaariin. Voit tilata kuukauden paketin, jonka aikana vastaan kaikkiin kysymyksiisi sähköpostilla/mesellä. Alkuun lähdetään sillä, että alla olevaan kenttään kirjoittamasi elämäntilannekuvauksen perusteella vastaan Sinulle sähköpostitse, ja annan vinkkejä elämäsi tämänhetkisiin tilanteisiin. Ja sitten yhdessä seurataan kuinka homma etenee. Kaikista paras "tulos" tulee, jos jaksat vaikka päivittäin laittaa (aamulla) Sinua askarruttavan kysymyksen, mutta aina kuitenkin tehdään mikä Sinulle on paras tapa toimia.

TEE NÄIN:
Valitse valikosta:
"ARKI JA ELO SUJUVAMMAKSI ONLINE 1KK" - hinta 49,90

Täytä alla olevat kentät. Lähetän Sinulle sähköpostia saatuani maksun.

Henkilökohtainen voimakuva ja runo

Haluaisitko Sinulle räätälöidyn voimakuvan ja runon tietäsi voimistamaan? Kuva on aina itse ottamani, siinä useimmiten 😊 on Orbi eli enkelipallo, ja runon teen intuitiivisesti. Se tulostetaan vahvalle paperille väreissä, ja lähetän sen postitse. Kuvan voi myös tilata ystävälle!

Mikäli haluat voimakuvan, tee näin:
Valitse valikosta
"Voimakuva ja runo" – hinta 17,90

Lisää kenttään kuvaus elämäntilanteestasi (tai ystäväsi tilanteesta, jos haluat antaa tämän lahjaksi.).

Sinulle henkilökohtaisesti rakennettu enkelipallo

Mikäli haluat enkelihoidon enkelipallon muodossa, se onnistuu! Rakennan Sinun tilanteeseesi sopivan parantavan pallon, jonka muodot, värit, teemat tulevat minulle intuitiivisesti. Lähetys saattaa olla vaikka vaaleanpunainen pallo, jonka sisällä leijailee höyheniä, puro solisee, satakieli laulaa, ruusu tuoksuu esim. "Rakennan" pallon Sinulta saamani elämänkuvauksen perusteella. Lähetän sen Sinulle etähoitona ja saat siitä kuvauksen pallosta sähköpostiisi.

TEE NÄIN:
Valitse alla olevasta valikosta
"Oma enkelipallo" - hinta 11,00 e

Täytä alla olevat kentät. Lähetän pallon maksun saatuani ja saat em. mainitun kuvauksen siitä sähköpostilla.

Toimitusajat

Lähetän postitse tilattavat tulkinnat kahden viikon sisällä tilauksestasi ja maksun vastaanottamisesta, sähköpostitulkinnan toimitus 3 päivän sisällä. Mikäli jostain syystä tulkinnoissa on ruuhkaa tai muuta viivettä, saat aina siitä ilmoituksen sähköpostiisi, kuten myös tiedon tulkinnan lähettämisestä.

HUOM! Minkään tulkinnan kohdalla kyseessä ei ole ennustus, vaan enkelillisiä työkaluja nykyistä - ja toivottavasti tulevaa!- tilannettasi auttamaan! Enkelit kyllä ohjaavat, auttavat ja lohduttavat meitä energioillaan, mutta omaa työtä myös tarvitaan. Tämä jos mikä on tiimityötä!

Kiitos etukäteen, on ilo jos voin välittää Sinulle enkeliterveisiä!

Ystävällisin terveisin, Wilhelmiina

ps. Kun teet tulkintatilauksen, ota hetki aikaa itsellesi ja täytä rauhassa ja keskittyen alla olevat kentät, joiden pohjalta tulkinta laaditaan. Anna sydämestäsi kummuta juuri se polttavin kysymys/kysymykset 😊.

Tulkinnan tilaus

Nimi:

Tulkintatunnus:

Alennuskoodi (jos on):

Sähköpostiosoite:

Postiosoite ja puhelinnumero:

Lyhyt kuvaus elämäntilanteesta (korkeintaan 700 merkkiä):

Kolme asiaa joihin erityisesti toivot apua (korkeintaan 300 merkkiä):

Elämänalue jolla haluaisit harjoitella "arjen enkeliapua" (korkeintaan 300 merkkiä):

Seuraathan sähköpostiasi (myös roskaposti!) lomakkeen lähettämisen jälkeen! Saat sinne tiedot maksamisesta. Teen ja lähetän tulkinnan maksun saatuani. Kiitos.